De fotografieprojecten zijn hier onderverdeeld  in vier categorieën: In Opdracht, Portret, Reizen and Documentaire. Een selectie van mijn werk is ook te koop, daarover meer hier.

In Opdracht

Met werk voor AirbnbStop Aids Now!, Monkey Business en Players United. Bekijk hier een selectie van meer werk.

FIrst World Problems Store for Stop Aids Now!

FIrst World Problems Store for Stop Aids Now!

Reizen

Reisfotografie met materiaal uit onder andere Indonesië (Molukken, West-Papua, Java) Australië, Italië, Moldavië en nog veel meer. Bekijk een overizht met werk hier.

Molukken

Molukken

Documentaire/ART

Met werk gemaakt in Nederland en Indonesië. Bekroonde fotoprojecten, waaronder: Meat the Butchers, een rauw en ongesneden kijkje in de keuken van traditionele slagers. Verder heb ik twee industriële fotoprojecten opgezet: Escher Trappen en Van A tot Y. Beiden richten op de onzichtbare rauwe schoonheid en details van de industriële havens van Amsterdam tot IJmuiden. Meat the Butchers en Escher Trappen werden geselecteerd voor het Head On Photo Festival in Sydney in 2015, 2016 en 2017. Escher Trappen was ook te zien gedurende zes maanden in een ziekenhuis in Groningen. Een ander project heet SlumLife. Over het leven in de sloppen van Jakarta, een stad waar rijk en arm naast elkaar woont en leeft. Verwacht niet alleen armoede en ellende, maar juist ook veel glimlachen. Bekijk  Meat the Butchers en SlumLife. (Waarschuwing, foto's in meat the Butchers kunnen als schokkend worden ervaren)

Meat the Butchers, lopend documentaireproject

Meat the Butchers, lopend documentaireproject

Portret

Een selectie van portretten gemaakt voor websites, promotionele doeleinden en sociale media. Bekijk hier meer materiaal.

Portret dj Frankie Howland

Portret dj Frankie Howland