De videoproducties zijn onderverdeeld in vier categorieën: Corporate, Arts & EntertainmentJournalistiek en Documentaire. Ik heb veel soorten producties gedraaid in Nederland, maar ook in heel Europa, de Vs, Azië en Afrika. Ik kan films maken passend bij elk budget, voor commerciële of juiste journalistieke gebruik.

Corporate

Bij de afgeronde en succesvolle projecten horen ondere andere films voor bouwbedrijf BAUER IndonesiëBAUER Hongkong en het Mount Sinai ziekenhuis in New York. Films met sterke beelden en montagetechnieken dragen bij aan een goede en positieve beeldvorming. Kijk mijn showreel hieronder of bekijk meer producties hier.

 

Arts & Entertainment

Producties voor artiesten, dj's and musici, zoals violiste Rosanne Philippens, watch a selection of the videos hier.

 

Journalistiek

Een selectie van nieuws- en achtergrondverhalen, gedraaid in Nederland, maar ook in heel Europade VS en Afrika. Ze werden gedraaid vor en in samenwerking met National GeographicNU.nl, FOXAOLYahoo and the Huffington Post. Bekijk een uitgebreidere selectie hier.

 

Documentaire

Ik heb altijd al documentaires willen draaien. Daarom was mijn eerste stage op de redactie van documentaireprogramma Amsterdams Peil op AT5 een perfecte start. Recenter ben ik zelf begonnen met film- en fotografieprojecten in documentaire stijl. Een goed voorbeeld hiervan is de trailer voor de documentaire High on Nano, waarvoor ik de trailer heb gefilmd en gemonteerd. Hij gaat over de bestrijding van hartfalen, nog steeds de nummer één doodsoorzaak, door het gebruik van marihuana op de nanoschaal, verwerkt in een medicijn.