Van A tot IJ

PosterVanAtotIj_19juni_Page_1.jpg
PosterVanAtotIj_19juni_Page_1.jpg

Van A tot IJ

45.00

Volg het spoor van het Noordzeekanaal. Verwijder stof, roest en rook en ontdek zo de fonkelende zwarte diamanten aan de oevers. Voetbalvelden glinsterende kolen, koffie en cacao, silo’s vol olie.

Onverwacht, ongekend en nooit vertoond. De rauwe schoonheid van mens en machine op de plaat vastgelegd, in een boek gemaakt van asfalt en ijzer. De havenindustrie Van A tot IJ.

Quantity:
PRE ORDER

BOEK

De eerste oplage is nu te bestellen. Meer dan 100 pagina’s met zwart-wit beeld van de ongekend mooie industriële havens in een prachtige linnen kaft, voor een introductieprijs van:

BART VOS

Fotograaf Bart Vos maakte deze internationaal bekroonde fotoserie, die on- en offline werd geëxposeerd. De industriële werken vlogen van Sydney, via Groningen naar Amsterdam.

In Sydney was het te zien bij het  prestigieuze Head On Photo Festival, één van de grootste festivals ter wereld. In Groningen hing het een half jaar in het Martini Ziekenhuis. In Amsterdam was het onderdeel van het boek en expositie New Dutch Photo Talent 2018. Fotosite LensCulture selecteerde de werken tijdens de Emerging Talents Awards.